skip to Main Content

Om oss

Vårt laboratorium utfører tjenester innen histologi, PCR og bakteriologi.

Våre raskt tilgjengelige og pålitelige resultater gir oppdrettere og fiskehelsetjenester mulighet til å reagere raskt på sykdomsutfordringer og ta kvalifiserte beslutninger.

Vi er en del av Fish Vet Group Global som har virksomheter i Skottland, Irland,  Norge, Thailand og Chile. Fish Vet Group Global er verdens største leverandør av veterinærtjenester, diagnostiske tjenester og miljøovervåking til havbruksnæringen.

Vårt laboratorium på Skøyen i Oslo ble planlagt og etablert etter detaljerte spesifikasjoner i 2014. Det har blitt utformet med tanke på kvalitet, arbeidsflyt, kapasitet og minimering av risiko for kryss-kontaminering. Vi tilbyr full sporbarhet gjennom hele prosessen, fra prøvemottak til du mottar resultatene.

Fish Vet Group er en del av Benchmark Holdings Group, et banebrytende innovasjonsselskap som opererer innen akvakultur, landbruk og dyrehelsesektoren. Benchmark samler kunnskap om avl og genetikk, vaksiner, helseprodukter, veterinærvitenskap, jordbruk og dyrehold for å sette en ny standard for en bærekraftig levemåte. Finn ut mer om konsernet her www.benchmarkplc.com

Back To Top